Näin illan korvalla ei enää kauheesti inspaa tää kirjoittaminen.
Olen niitä ihmisiä, joiden tulee tehdä kaikki hiemankin ajatusta vaativat asiat heti aamusta.

Kahdentoista jälkeen ei enää onnaa mikään.

Tänään autoilin äidin luo...mikä ei ole autoillessa, kun on uusi hatsbäkki alla.
Puhuimme visiitistä tänne mun luo jonain viikonloppuna. En tosin tiedä, kuinka sekaisin mummon pää menee uudesta ympäristöstä. Olen kuullut, että altzheimerpotilas voi parhaiten tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Tässä asunnossa äiti ei ole vielä käynyt, joten täytynee kysyä henkilökunnalta, mitä mieltä ovat asiasta.

Vein tuliaisiksi jäätelötuutin, karkkia, banaaneja ja viinirypäleitä. Kovin vähän äidillä on enää nautintoja, joten suun kautta yritän niitä tuputtaa.

Katseltiin valokuvia, kun äiti oli tyttäreni kanssa Kossilla. Ostimme sen reissun 70-vuotislahjaksi, joten siitä on jo yli 20v.

Päiväkirjoja en tänään lukenut, ettei tule liikaa mietittävää yhdelle päivälle.

Olen ostanut äidille lehtiön ja kynän, muistiinpanoja varten. Kehoitin siihen kirjoittamaan kuka soittaa ja kenelle hän soittaa. Listassa olikin jo äidin siskon nimi, hänkin on jo ikäihminen (87v). Oli merkitty soittopäivä ja nimi.

Mahtaa olla tiukka paikka huomata muistin katoaminen. Äiti on siinä vaiheessa, että hän tajuaa, ettei enää muista juuri mitään.

Huomenna lähden kaupunkiin ostamaan äidille jotain vaatteita. On noloa, jos vaatteet loppuvat kesken. Eivät vielä ole loppuneet, mutta jotain vaatekappaleita täytyy olla useita, koska pesulakierto on viikon...välillä kaksi ja pyykkiä tulee todella paljon.
Hätätilassa tosin voin tuoda tänne pestäväksi.

Oma verenpaine on taas koholla. Kai sitä kohta joutuu lääkitykselle...huh huh!