Ainakin tältä päivältä. Näillä kymmenillä ei meinaa oikein vuorokauden tunnit piisata. Tai jos hiuksia halkaistaan, niin ne kyllä riittää, jos vain osaa ne oikein jakaa.

Tässä kaiken kaaoksen keskellä on tullut lisää miettimistä...minähän olen niitä pohtijatyyppejä ja siihen tahtoo tuo aika sitten kuluakin. Pitäisi osata soveltaa ajanjako käytännön toimintaan, eikä pähkäillä päätä puhki.

Tyttäreni pikkupoika...vasta 9vuotias on sairastunut diabetekseen ja sitä nyt surkuttelen, että kuinka pienen ihmisen elämä tehdään sairauden kautta vaikeaksi...vaan voisi olla huonomminkin.
Olen yrittänyt äidille tähdentää positiivisuuden ajattelunvoimaa ja kiitollisuutta vallitsevista oloista, koska aina voisi olla huonomminkin. Nyt tarttee sitten ottaa omat opit käyttöön.

Tää maailma vaan välillä on epistä ja meidän ihmisten tulee siihen asennoitua ja etsiä  vastoinkäymisten syvin olemus ja tarkoitus. Minä uskon itseäni korkeampaan Voimaan (Jumalaan) ja vaikka tuntuukin joskus käsittämättömältä hänen tahtonsa, niin joku tarkoitus kaikella täytyy olla.
Nyt en enempää halua filosofoida, koska taas menisi kallista aikaa juttuihin, joihin minulla ei ole sananvaltaa...kaikki vaan tapahtuu ja siihen on tyytyminen.

Äidillä kävin aamulla, vaikka olenkin vieläkin hieman flunssainen. Hän oli omissa maailmoissaan taas ja tyytyi minun vastauksiini, jotka myös noudattavat samaa kaavaa.
Eilen vietin löhösunnuntain vällyjen alla...palellen ja kuumetta mittaillen. Korvasärkykin oli lisäkkeenä. Seuranani oli nuoruusystäväni, joka tuli viime viikon puolivälissä yökylään, aikoen viipyä viikon, mutta  säikähti sitten tätä flunssanalkua, joten päättikin lähteä tänään jatkamaan kyläilyään naapurikuntaan.

Ihan hauskaa meillä oli, mutta pienoinen tilanahtaus alkoin jo ahdistaa.
 
Perjantaina menen vaikka kilonkappaleina vanhainkodille omaisten iltaan...on niin paljon kysyttävää.
Valkosipulia syön ja hunajateetä...lepään lämpimässä, viltin alla ja yritän häätää flunssaa.
Se ei edes ole vielä kunnon flunssa...ei yskää, eikä vuotavaa nuhaa, eikä edes kurkkukipua. Ainoastaan korvakipu ja yleinen särky raajoissa. Vähän semmoinen maanantai-fiilis...ilman varsinaista syytä ;)

Aikansa kutakin...siinä hyvä motto tälle päivälle!