Niin siinä sitten kävi, että tulehdusta on vähän siellä sun täällä. Viikon kuurin sain lääkettä ja korviin lisäksi tippoja. Poskiontelot, korvakäytävät ja keuhkoputket, joten voi sanoa, että röörit ovat totaalisesti tukossa.

Kaupunkiin oli tänään tarkoitus lähteä, mutta ei kannata puolikuntoisena lähteä mihinkään ostoskierrokselle. Ehkä ensi viikolla...

Äiti on ihan pirteä...ainakin äänestä päätellen. Tulin tuossa sitäkin miettineeksi, että jospa äiti ei tykkääkään, että siellä joka päivä ravaan. Sehän voi tuntua hänestä vaikka esim.vahtimiselta. Omatoimisuutta kun kuitenkin vielä riittää ja henkilökunnan kanssa tulee hyvin juttuun. Ehkäpä sittenkin olen ylihuolehtivainen.

Tänään olen viettänyt oikeaa mummoaamupäivää...opetellen sukan kantapään kääntämistä ihan kädestäpitäen neuvomalla. Itseäni reilusti nuorempi naapurin rouva kävi sen opettamassa. Uskoisin, että oppi meni perille ja osaan tehdä myös toisen sukan saman näköiseksi.

Nyt saa lähipiiri pukinkonttiin omatekemiä sukkia. Äidille varaan ensimmäiset...hän on surrut kovasti minun "oikeaa käsityötaidottomuuttani", kuten nämä hyötyneuleet. Kutominen on ihan kivaa, vaikka hartioihin se ottaa enemmän, kuin tämä bloggailu.

Nyt pienille päikkäreille...lääkkeet taitavat väsyttää...hohhoijaa