Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Sitä imuroin nyt täydellä teholla varastoon sadepäiville, vaikka eihän se siellä kestä. Sadepäivinä en edes muista miltä auringonvalo näyttää.
Tänään visiteeraankin iltapäivällä äidin luona. Viikonloppuisin olen pyrkinyt käymään aamupäivisin, koska siellä on aina jotain pikkuhommaa ja meikäläinen on energisimmillään aamuisin...huh-huh...tulipas sanottua.

Liitin tämän blogini Blogilistalle...jos siellä sattuisi olemaan muitakin omaishoitajia liikenteessä. Tuntuu aika turhauttavalta tunkea itseään noille listoille, kun tämä kirjallinen ilmaisutaitokin on pahasti ruostunut vuosien varrella.

Omalla kohdallani vasta harjoittelen tätä bloggaamista, joten itse asia saattaa hämärtyä näin alkumetreillä, kaiken muun härdelöinnin alle.
Selvennykseksi haluan vielä paljastaa itsestäni niin paljon, että jos kirjoitelmani tuntuvat epäjohdonmukaisilta ja niissä on suoranaisia virheitä...niin siihenkin minulla on selitys (koska sellainen täytyy aina olla, kun julkisesti liikkuu tässä verkkomaailmassa).
Selitys:
Minä olen fyysisesti jo aika "vanha", mutta minussa asuu ikuinen kapinoiva teinityttö, joka hyvinkin voi ajoittain hypätä puikkoihin , jolloin kirjallinen tuotos on sitten mitä on. Niin, että anteeksi jo etukäteen.