On ollut pieniä teknisiä ongelmia, mikä tarkoittaa sitä, että naapuriapu kuitenkin taas toimi ja sain käyttökuntoon tämän uuden koneen (isolla näytöllä). Ostin tämän näytön jo ennen vanhan koneen laukeemista ja nyt en tarvinnut, kuin emokoneen ja näppiksen.

Olen niin vanhoillinen, että omaksi koneekseni halusin ehdottomasti pöytämallin. Läppäri on käyttössäni kuitenkin jos reissailemaan lähden. Se on avokin kone, mutta asuu meillä...siis se kone ;)

Hieman on outoa näpytellä tällä uudella. Selainkin on explorer, mutta aion vaihtaa sen tuttuun firefoxiin. Nyt olen tämän päivän pähkäillyt, että mihin saan skypepuhelimen. Ainoa sopiva paikka on varattuna langattomalle hiirelle.

No...nuokin asiat varmaan selviävät taas tämän avuliaan luottonaapurin kautta. Ohjelmien asennus vei aika kauan aikaa ja ehdin jo miettiä, kuinka korvaan naapurille avun. Hän kysäisi, kuin aavistaen mietteeni, että tarvitsenko vanhaa masiinaa. No...tietenkään en tarvitse...tuota roinaa kertyy muutenkin ihan tarpeeksi. Hän kertoi, että veljensä purkaa ja kokoaa tietsikoita, joten pääsisin vanhasta eroon tosi näppärästi. Sinne meni vanha näyttö, emokone ja näppis...työpalkoista.

Ja sitten asiaan. Äitiin. Kävimme avokin kanssa häntä tapaamassa. Kaikki oli kunnossa ja äiti pirteenä.  Varmasti mummo mielissään, kun en ole ollut nuuskimassa muutamaan päivään. Voihan olla, että alan luottamaan siihen, että äidillä on ihan hyvä, vaikka en siellä joka päivä ravaakaan. Puhelinsoittokin välillä piristää yhtälailla, kuin käynti.

Vein tuliaisiksi äidille omat kutomani sukat. Ovat ensimmäiset laatuaan ja kyllä sattui passelit. Nyt on menossa jo kolmas pari...kaikkeen sitä hurahtaakin, kuin sukan kutomiseen. Moinen asia oli lähes pahin painajaiseni ikääntymisen myötä.

Liköörikarkkiakin vein pussillisen, kun ne ovat kuulemma niin hyviä. Oli kiva nähdä äiti paremmalla tuulella...saattoi johtua J:n läsnäolostakin.

Yleensä olemme käyneet Pyhäinpäivänä hautausumaalla, mutta nyt menemme sinne vasta huomenna. Täältä on kuitenkin matkaa yli 30km, joten pitää varata kunnolla aikaa moiseen reissuun. Huomenna voi reissuun yhdistää shoppailun, koska kaupat ovat auki ja Anttilan uusi tavaratalo on vielä katsastamatta.

Hakusassa on "korankusetuskengät"...helpot pukea ja lämpimät.